Verslag Ladiesday 27 november

Anne Hillebrand

Het was een bijzondere ladiesday. Er waren niet alleen 13 dames, maar ook 10 heren aanwezig. De jaarlijkse stamppottenwedstrijd staat ook open voor heren die mee willen strijden voor de gouden, zilveren of bronzen stamper. Ook kon een boerenkoolstamppot gewonnen worden.

Zes flights gingen welgemoed de baan in. Gelukkig was het droog, maar wel koud, echt weer om een lekkere stamppot te eten. Tijdens de borrel werd druk nagepraat over hoe de wedstrijd was verlopen. Ook werden de winnaars bekend gemaakt.
Er werd een birdie verdiend door Elly den Dunnen, op hole 7. De tweary voor de heren, op hole 4, werd gewonnen door Pim Grooff, hij kreeg het boerenkoolpakket. Ook Monique de Zwart nam de boerenkool mee naar huis, zij won de neary op hole 9.

Tenslotte werd Elly den Dunnen de winnares van de gouden stamper met gedeeld 39 stableford punten. Omdat Paula van Walstijn op de laatste 6 holes minder punten scoorde won zij de zilveren stamper. Anne Hillebrand won de bronzen stamper. De dames gingen alle drie met een fles wijn naar huis.

Na de prijsuitreiking ging iedereen aan tafel en werden de stamppotten geserveerd. Men kon kiezen tussen boerenkoolstamppot, hutspot of zuurkoolstamppot. Er werd lekker gesmuld van de maaltijd. Dank aan onze kokkin Marion voor de heerlijke stamppotten.

 

De volgende speciale Ladiesday is volgende week dinsdag 4 december, nl de Sinterklaaswedstrijd.

Kijk voor de details hiervan op de site onder Actueel en bij – aanmelden wedstrijden.