Verslag Ladiesday 25 april 2023

Hermine Warnaars

Met een “Oranje” zonnetje gingen de ladies de baan in!

De wind maakte het soms guur, maar zeker verrassend ten aanzien van de balvluchten!

De uitslag was dan ook zeg maar zeer uiteenlopend.

De dagwinnares was zonder enige twijfel Marjan V., de enige die onder de 30  scoorde, namelijk 28 slagen netto! Een mooie prestatie!

De Longest drive was voor Hanneke, die de bal een heerlijke mep had verkocht! Maar binnenkort verwachten we meer kapers op de kust voor de longest! “U zijt gewaarschuwd”!

Birdies waren er deze keer niet.

Wat er wel te zien was, waren ladies die zich mooi hadden uitgedost voor onze pré-koningsdagwedstrijd. Elly spande de kroon met haar outfit. Helaas is het voor deze wedco nog niet mogelijk een foto bij te voegen, daarom maar in onze ladiesday app gepost.

Na de wedstrijd stond er een mooi oranje versierde tafel voor ons klaar en werden de ladies getrakteerd op een heerlijke oranje tompouce!

Tot onze grote verrassing schoof Barbara bij onze nazit aan, nog maar drie weken geleden een nieuwe knie gekregen! Het duurt nog wel even voordat zij de baan weer in kan, maar elkaar weer even zien en spreken was heel gezellig!

Tot slot wensen wij de zieken beterschap en zien we ze graag spoedig, samen met de vakantiegangers, weer terug op de ladiesday!

Volgende week 2 mei hebben we een ochtendwedstrijd, tot dan allemaal!