Verslag Ladiesday 2 april 2024

Hermine Warnaars

Vandaag was het de eerste dinsdag van de zomercompetitie, een Strokeplay wedstrijd! Het was gelukkig droog weer, maar er stond een koude stevige wind! Met maar 10 ladies gingen we de baan in, voor de Ladiesday echt heel erg weinig! Door allerlei omstandigheden konden een aantal van onze trouwe Ladies niet van de partij zijn! Sommigen op vakantie, anderen ziek of anderszins verhinderd!

De drie flights waren goed gemutst en de resultaten waren niet slecht! Het is ook fijn dat de afslag plaatsen weer vanaf gewoon gras zijn en niet vanaf zand! Marjan en Merel hadden beiden een score van 27 slagen netto, na berekening van de laatste 6 holes werd uiteindelijk Marjan de dagwinnares. Proficiat! Carla en Mieke hadden beiden 28 slagen netto, toch ook wel een vermelding waard! De Longest Putt op hole negen was voor Hermine!
Marjan dank je wel voor het bijhouden van de scores!
Vanaf deze plaats, van harte beterschap voor Hanneke en Angela, hopelijk zijn zij volgende week weer van de partij! En Mieke alvast een fijne vakantie gewenst!
Volgende week 9 april onze eerste Eclectic wedstrijd, vergeten jullie je niet aan te melden? De eerste Nijlgans kuikentjes 🐥 liepen op hole 1, toen wij aan kwamen lopen snelden zij zich naar beneden richting water!
Het is LENTE! Daarom allemaal een mooie Lente week!