Verslag Ladiesday 19 september 2023

Hermine Warnaars

Vandaag was het weer dinsdag en dus Ladiesday, maar het was ook de derde dinsdag in september en dus Prinsjesdag. Dat was duidelijk te zien want de ladies hadden zich in het oranje en met bijzondere hoedjes uitgedost! Er moest ook een golfwedstrijd gespeeld worden, de laatste Strokeplay wedstrijd van het zomerseizoen! De hoedjes werden even gestald in de vensterbank, want er stond een flinke bries.

Na twee uur kwamen de dames weer uitgewaaid binnen en zetten zij hun vrolijke hoedjes weer op! En Vrolijk was het! De foto’s op de Ladiesday app. geven dit mooi weer. Er was natuurlijk ook een uitslag: de dagwinnares was Ingrid met 29 punten netto, duidelijk haar week, want zaterdag werd zij tweede bij de Masters. Mooie resultaten Ingrid! Paula werd vandaag tweede met 31 punten, ook een heel goed resultaat! Hermine had de Longest Putt op hole 1. Nog even over de Masters: Elly behaalde van alle deelnemende dames als enige de discipline, gespeeld vanaf de driving range, een heel mooie prestatie!

Volgende week dinsdagmiddag de 26e september spelen we een fun wedstrijd en aansluitend de afsluiting van het zomerseizoen met de huldiging van de Strokeplay, Stableford en Eclectic kampioenen!
We hopen op een grote opkomst! Tot volgende week allemaal!