Verslag Ladiesday 19 maart 2024

Hermine Warnaars

Deze dinsdagmorgen begon bewolkt maar natuurlijk brak de zon door zodra de ladies de baan in gingen! Het was de laatste mogelijkheid om de eclectic score te verbeteren! Dit is een aantal van ons gelukt! Barbara speelde een heerlijke ronde met een netto score van 26 slagen. Zij was dolblij, want de laatste weken had het haar qua scores niet mee gezeten. Zij werd dus welverdiend dagwinnares! Marian wist als enige de Neary op hole drie te slaan, ook zij was zichtbaar in haar nopjes!

Bij de nazit verrasten de ladies de moeder van Paula met een schattig boeketje, dit omdat zij pas verhuisd is naar Zandvoort en daar natuurlijk een vrolijk bloemetje bij hoort!

Er moet zeker vermeld worden dat er door de greenkeepers hard aan de greens wordt gewerkt, dit komt het putten zeker ten goede⛳️, heel fijn! Ook het terras is al in gereedheid gebracht; wat kijken we er naar uit daar lekker plaats te nemen.

Volgende week is de afsluiting van de wintercompetitie, deze middag zal een paastintje hebben! Dus ladies trek iets geels aan, doe een paaskuikentje 🐥in je haar, maak er wat leuks van! We verwachten jullie dinsdagmiddag 26 maart tussen 12.00-12.15 uur in het clubhuis, er zal dan op een ludieke manier een flightindeling plaatsvinden! We gaan er een gezellige middag van maken! Als je je nog niet hebt aangemeld, doe dit dan zo spoedig mogelijk, dit ivm de voorbereidingen van de Wedco! Tot volgende week!

P.S. Nog even jullie aandacht voor het Paastoernooi op 1 april, tweede Paasdag, georganiseerd door onze golfclub “de Zandvoortse” in samenwerking met The Dunes! Alle informatie staat op de site, het zou leuk zijn als er velen van ons meedoen. Je kan je aanmelden op de site.