Verslag Ladiesday 18 juni 2023

Hermine Warnaars

Prachtig Ladiesday golf weer en dus gingen de 17 ladies met goede zin de baan in om de derde Stableford wedstrijd te spelen! De meeste ladies waren tevreden over hun resultaat. Maar het uitrekenen van de score kaarten was wel een dingetje, uiteindelijk lukt het toch altijd wel om de juiste score te noteren.
De einduitslag: Angela net terug uit de Zwitserse Alpen, was nog in hoge sferen en met 40 Stableford punten werd zij de dagwinnares💪🏻.

Nancy en Hanneke waren ook goed op tik en behaalden een score van 39 Stableford punten👌. En dat was nog niet alles, want Hanneke had ook nog de longest drive op hole 8 en hoolde in drie slagen uit en dat betekent een birdie👏. Hermine had een birdie op hole 3. Marianne B. een birdie op hole 9,  een heel mooie prestatie!

En dan de afterparty, wat een gezelligheid! Mea was door Rob opgehaald om weer eens oude bekenden van de Ladiesday te spreken, dat was een groot succes! Gabriëlle was ook langsgekomen, zij kon helaas niet meespelen vanwege een gekneusde vinger! En dan de kleindochter van Elly, de top jeugd golfspeelster Anne-Sterre was met opa Hein mee naar de Ladiesday gekomen! Wat hadden we graag wat aanwijzingen van haar gekregen.
Het was een hele vrolijke boel bij elkaar en dat kwam mooi uit, want zo konden we Barbara, die de 21e juni verjaart, uit volle borst toezingen 🥳. De bitterballetjes die Barbara trakteerde smaakten heerlijk. We wensen haar een mooi en gezond jaar toe!

Volgende week dinsdagochtend, De Ladiesday Vriendinnendag! Daar maken we een mooi feestje van, met 40 ladies zal dat zeker lukken!

Tot dan allemaal!!