Verslag Ladiesday 18 april

Hermine Warnaars

Tja, soms denk je: ‘Vandaag maar even niet golfen”. Je zit midden in de voorjaarsschoonmaak, je woonkamer staat op z’n kop en je wilt het gewoon afmaken!

Maar eenmaal in de auto naar Zandvoort, rijdend over de boulevard, kijkend naar de zee, denk je: “Wat heerlijk dat ik zo een golfballetje mag slaan”!

Veertien enthousiaste dames waren van de partij. De wind was aanwezig, maar daar kon je van “profiteren”. Marjo en Hermine eindigden gelijk met 31 slagen netto, maar na controle van de laatste 6 holes werd Marjo, toch echt, de dagwinnares. Ook de tweary van hole 4 was voor Marjo. Ze was superblij want het was al weer even geleden dat zij in de prijzen was gevallen! Top Marjo!

Birdies waren er ook, Hermine op hole drie en Nancy maakte een prachtige op hole 9!

De nazit was weer gezellig, de ladies genieten van de prachtige nieuwe ramen in het clubhuis, het is nu binnen zo heerlijk licht geworden!

Een aantal ladies kon, door uiteenlopende omstandigheden niet meedoen vandaag, we wensen hen sterkte, beterschap en een fijne vakantie!

Volgende week 25 april een middagwedstrijd, misschien een idee om alvast iets oranjes aan/op te doen, in verband met komende Koningsdag?