Verslag Ladiesday 16 mei 2023

Hermine Warnaars

Deze dinsdag was in alle opzichten geweldig, wat het weer betreft en wat betreft vrolijke ladies! Namelijk geen 9 afzeggingen, maar liefst 19 ladies de baan in.

Het was de tweede Eclectic wedstrijd, iedereen had zin om de score van de vorige keer te verbeteren. Soms lukte dat en soms niet, gelukkig komen er nog meer wedstrijden.

De uitslag was een gedeelde eerste plaats voor Carla en Hanneke, met 29 slagen netto. Toch werd Hanneke tot echte winnares uitgeroepen, de laatste 6 holes waren net iets beter dan die van Carla! De Tweary was voor Marjo!

De nazit was weer gezellig. Gabriëlle had haar vriendin Renée meegenomen, zij kwam vast de baan uitproberen, ivm de Vriend/Vriendinnendag van 6 juni! Paula was ook van de partij, gezellig als zij af en toe op de dinsdag meespeelt! Ietje vindt de Ladiesday nog een beetje spannend, hopelijk wordt ze komende tijd een beetje zekerder van haar spel! Barbara was ook nog even voor de nazit aangeschoven, zij en haar auto moesten wel de “zoen” van een grote Porsche Cayenne verwerken.

Volgende week zijn er ladies met vakantie naar Spanje, Frankrijk en nog in Costa Rica! Maar ladies vergeet niet om alvast iemand uit te nodigen voor dinsdag 6 juni.

Fijne week allemaal en tot dinsdagmiddag 23 mei!