Verslag Ladiesday 16 april 2024

Hermine Warnaars

Om 8.17 uur kwam het eerste appje binnen: ik ga niet golfen! Daarna volgden de appjes elkaar snel op: ik kom wel, maar speel niet als het regent; ik kom alleen koffiedrinken; ik meld mij af, ik heb mij verslapen, ben onderweg, enz. Uiteindelijk kwamen Paula en Carla koffie drinken en gingen er 3 flights van 3 de baan in! Helaas moest Angela al snel afhaken, zij bleek nog last te hebben van een geblesseerde enkel.  Toch was het : Ladiesday=Geluksdag. Er was namelijk slechts gedurende een paar holes regen en toen brak natuurlijk de zon🌞door. De foto boven dit verslag is het bewijs, zie de schaduwen! De wind was echter wel hard en fris. Eenmaal terug in het clubhuis, moesten de hersenen aan het werk! Het was namelijk de eerste Stableford wedstrijd en dat betekent even wennen met het uitrekenen van de punten. Gelukkig zijn er altijd ervaren dames die uitleg willen geven en komt het allemaal goed!
De dagwinnares was Marian T., zij speelde een zeer goede partij, haar handicap zal vast gaan zakken! 💪🏻 Er werd vandaag geen discipline gespeeld. Simpelweg, gewoon vergeten!
Verdere mededelingen: Wedco Hanneke krijgt vandaag les in het nieuwe computerprogramma, geen sinecure! Gabriëlle en Mieke genieten nog van de Spaanse ☀️, Conny viert met haar Henk hun trouwdag💐en de voorzitter van de Zandvoortse Golfclub verjaart vandaag! De Ladies wensen hem een mooi en gezond nieuwjaar toe! Peter organiseert veel voor de club! Ook dit jaar organiseert hij weer een Hemelvaartsdag toernooi op Spaarnwoude. Voor de vroege vogels weliswaar maar altijd een groot succes! Dus Ladies geef je op!

Volgende week dinsdagmiddag een Strokeplay wedstrijd, tevens een pré- Koningsdag wedstrijd. Daarom ladies iets met oranje boven, beneden of waar dan ook is leuk!
Hopelijk zijn er veel aanmeldingen en is het mooi weer!

Tot de 23e april!