Verslag Ladiesday 14 november 2023

Hermine Warnaars

Nog maar net thuis van een heerlijke DROGE ZONNIGE  golfochtend, schrijf ik dit verslag met een enorme regenbui op de achtergrond en een lekker warm kopje thee naast mij! Wat zijn wij toch een bofkonten! Het was ook weer reuze gezellig en een aantal van ons konden door de vrolijke en ook serieuze gesprekken maar moeilijk wegkomen!

Helaas hadden enkelen van onze ladies op het laatste moment af moeten zeggen, we hopen dat zij er volgende week dinsdagmiddag weer bij kunnen zijn!

Ook hopen we dat de problemen met de site volgende week opgelost zijn, zodat de flightindeling weer op de site te vinden is. Moet gezegd worden dat Wedco Hanneke, creatief als zij is, alles heel goed geregeld heeft via de app van de Ladiesday!

Dan nu de uitslag: maar liefst drie ladies met 29 punten netto, Anne, Marjan V. en Nancy. Na berekening van de laatste 6 holes zou Marjan dagwinnares zijn, maar zij moest voortijdig weg, de regel is dat de prijs dan na de tweede plaats gaat, en dat was Nancy. De derde plaats was voor Anne. Dames alle drie gefeliciteerd met deze prestatie, het viel qua wind niet mee goed te scoren, dus👌!

Volgende week dinsdagmiddag 21 november maken we er een speciale wedstrijd van, de wedstrijd zal namelijk in het teken van de verkiezingen staan. De Wedco heeft een buitengewoon creatief stemadvies voor de Ladies!

Misschien kunnen jullie je nog herinneren dat we vroeger een opkomstplicht hadden bij de verkiezingen, zover willen we niet gaan😂, maar we hopen wel op een grote opkomst volgende week dinsdagmiddag 21 november!!!

Voor nu een mooie week allemaal!!!