Verslag Ladiesday 13 februari 2024

Hermine Warnaars

Op deze pré-Valentijsdag, in een heerlijk pré-voorjaarszonnetje en met een fris winter windje gingen slechts elf Ladies, over het algemeen in het rood gekleed, de baan in!

Op de afslagplaats van hole 1 stond een doos in de vorm van een hart met overheerlijke chocolaatjes. De suiker in de chocolade zou de ladies extra energie geven om een mooie score neer te zetten. Niets is minder waar!
De Tweary op hole één is niet geslagen! Over de verdere slagen valt te vertellen, dat er over 9 holes bruto 613 slagen nodig zijn geweest. En dat met slechts elf Ladies! Dit komt neer op ongeveer 55 slagen bruto per Lady! Er valt dus een hoop te verbeteren! Zou het komen doordat we met zo weinig Ladies waren, zou het zijn doordat we de andere Ladies in Verweggistan missen, zou het komen doordat onze Valentijn er niet was? Het blijft gissen, één ding is zeker: volgende week weer een nieuwe kans!
Maar toch was er natuurlijk een dagwinnares: Marjan Vijver, met een netto score van 35! Net terug uit Bali, was zij de meest ontspannen speelster vandaag! Het toeval wil dat Marjan vorig jaar 28 februari, ook toen net terug uit Bali, ook de dagwinnares werd. Het heeft vast iets met Zen 🧘‍♀️ te maken!
Omdat de Tweary niet geslagen is, besloot de Wedco dat de nummer twee van vandaag  het flesje wijn van de Tweary in ontvangst mocht nemen en dat was Carla. Zij was blij verrast!
De nazit met elf Ladies aan één grote vierkante tafel, was gezellig; er kwamen weer heel veel onderwerpen ter tafel en dat maakt deze Ladiesday zo bijzonder en waardevol! Het wel en wee thuis, vakantie, kleinkinderen, het golfspel, film, toneel enz., alles wordt besproken!
Volgende week dinsdag 20 februari een ochtendwedstrijd, een Eclectic wedstrijd met een mogelijkheid om je eigen score te verbeteren. Hopelijk gaat het volgende week beter dan vandaag! Misschien zijn er ook weer Ladies terug van hun vakantie. Zo niet Mieke, zij gaat helemaal alleen naar Alicante, heel stoer💪🏻.
Tot volgende week!