Verslag Ladiesday 12 september 2023

Hermine Warnaars

Vandaag dinsdag 12 september Ladiesday. Op de club hoorden we van het vreselijke ongeluk met een slijptol dat Nigel afgelopen zondag is overkomen! Met een enorme wond op zijn arm en scheenbeen tot gevolg; door adequaat optreden is het goed afgelopen! Nigel zal nog wel enige tijd nodig hebben om te herstellen. De familie Lancaster heeft de laatste jaren helaas een hoop te verduren gekregen! We wensen hen heel veel sterkte en een spoedig herstel voor Nigel!

De wedstrijd, die onze baliemedewerker Ties volgende week zou organiseren, is verplaatst naar 3 oktober! Volgende week dinsdagochtend 19 september dus gewoon onze laatste competitie wedstrijd, een Strokeplay wedstrijd! Het is dan Prinsjesdag,  leuk om dan je outfit of jezelf speciaal op te fleuren, nog meer dan jullie normaal al doen!

Dan nu de uitslag van vandaag: dagwinnares Hermine, Marina had de Neary op hole 9 en ook meteen een Birdie op hole 9. Marina was natuurlijk uitgerust thuisgekomen van vakantie en ook daarom trakteerde zij op de balletjes!

Volgende week dinsdagochtend de 19e september dus de laatste Zomerwedstrijd (in Prinselijke Stijl) en dinsdagmiddag 26 september Afsluiting van het Zomerseizoen! Tot dan!