Verslag Ladiesday 12 maart 2024

Hermine Warnaars

Natuurlijk eerst het weer: ZON 🌞!!!! Hoe is het mogelijk de hele ochtend grijs weer en wat gebeurde er om twaalf uur: de zon brak door! Wat ziet alles er dan toch een stuk vrolijker uit en ook de 17 ladies doet het zichtbaar goed! Een aantal ladies was goed op tik. Dit resulteerde in drie dames met een zelfde netto score van 27 slagen. De slagen van de laatste 6 holes van Angela, Gabriëlle en Marina moesten opgeteld worden. Uiteindelijk bleek Gabriëlle de minste slagen nodig te hebben en werd zij de dagwinnares. 💪🏻 Er werd geen discipline prijs uitgereikt omdat er enige verwarring was over het hoe en waar! Het was weer een leermoment voor de Wedco!

Bij de nazit werden we verwend doordat Mieke op bitterballetjes trakteerde ter gelegenheid van haar verjaardag vorige week! We hebben haar hartelijk toegezongen en een mooi en gezond jaar gewenst!

Volgende week dinsdagochtend 19 maart onze laatste wedstrijd van de wintercompetitie, een Eclectic wedstrijd. Dus nog één mogelijkheid om je scores te verbeteren!  De afsluiting van de wintercompetitie is 26 maart, we spelen dan tevens onze paaswedstrijd!🐣

Tot volgende week allemaal!