Verslag Ladiesday 11 februari Storm III

Anne Hillebrand

Voor het verslag van deze wedstrijd kan ik voor een groot gedeelte verwijzen naar de vorige twee verslagen. Wat het deze keer anders maakte, was dat er geen regen viel. Er was erg veel wind en het kostte veel moeite om überhaupt tegen de wind in te lopen, laat staan dat je kon golfen. De tassen vielen dan ook regelmatig om of gingen vanzelf rijden.

Het golfen was een oefening in nederigheid. De bal laag houden blijkt een must, te hoog geslagen ballen worden onverbiddelijk door de wind meegenomen.

Maar toch weer negen dames die de hevige wind trotseerden. Het wordt tijd dat er weer een aantal dames terugkomt van de overwintering. Dan hebben we weer wat meer flights.

Nadat de dames hun haren in orde gebracht hadden, de slagen waren geteld en de kaarten waren ingeleverd kon tot de prijsuitreiking worden overgegaan.

Hermine had een birdie op hole 4 en daarmee dan ook de tweary. Ze koos een lekkere fles wijn uit. Barbara had de eerste prijs en koos ook voor een fles wijn.

Volgende week is Elly weer terug en ook Marjan. Zij neemt de organisatie van de wedstrijden dan weer van mij over.

Ivm de afwezigheid van Diane vanaf 18 februari worden jullie vriendelijk doch dringend verzocht voor 14 februari in te schrijven voor de wedstrijd van 18 februari. Dan kan Diane zelf de flightindeling voor de wedstrijd van 18 februari nog in orde maken.

De wedstrijden staan al bij “ aanmelden wedstrijden” op de website.

Tot volgende week!