Verslag HeerenTwee 31mei

Eric van der Storm

Mijne Heeren,

Door drukke privé omstandigheden heeft Peter Bruining zijn excuus aangeboden voor zijn afwezigheid op deze avond. Gelukkig kan ook zonder Peter alles vlekkeloos verlopen/doorgaan en wij hebben dan ook een prachtige avond gehad met leuke, spannende wedstijden met verassende uitslagen.

Bij Flight 1 werd er heftig gestreden tussen de 3 heren Jan, Ko en Gerard Mulder en de uitslagen waren met 1 down en/of 1 up de juiste!

In Flight 2 werd er tussen Alardes en Walter sportief gespeeld om de winst die uiteindelijk naar Walter ging met 2 up. Tussen Diederick en Alejandro was het typisch zo een wedstrijd van de een zat in zijn ritme en de ander kwam er niet in. Diederick won met 5 up van Alejandro.

Flight 3 was met name een gezellige flight waarin ook redelijk gelijk aan elkaar gespeeld werd. Met slechts 2 up werd er gewonnen door Herman en Cees die tegen Peter Smits en Peter Specker speelde.

In Flight 4 werd er tussen Dirk en Gerard Scholten geconcentreerd gespeeld en heeft Dirk uiteindelijk pas op Hole 9 de winst binnen gehaald. Bij Rut en Robert Schorfhaar was het ook weer zo een wedstrijd, Rut kwam helaas niet in zijn spel en Robert speelde erg constant, hij won de partij met 4 up!

Flight 5 was helaas een drie bal waarin Rob Steiger tegen Rob Loos mocht spelen, en Roel Hoedt tegen Rob Loos. Tussen de beide Robben werd het ook een zeer spannende wedstrijd die uiteindelijk door Rob Steijger werd gewonnen met 1 up. Roel die herstellende is van een liesoperatie speelde geweldig en won dan ook met 2 up van Rob Loos.

Flight 6, de laatste flight speelde Martin iets sterker dan Henk en won deze partij dan ook met 2 up. Tussen Robert Mentjox en Erik werd het voor Erik een toch wel teleurstellende wedstijd, hij kwam niet in z’n ritme en verloor zijn wedstijd met 5 down. Robert Mentjox werd dus uiteindelijk de winnaar van de avond. Na een korte en krachtige winnaars speech nam Robert de fles wijn in ontvangst.

De Neary is helaas niet gevallen dus de fles wijn kon weer terug in de voorraad

Gerard Mulder sloeg een Birdie op Hole 3 en Gerard Scholten een Birdie op Hole 6.

Volgende week woensdag 7 juni 2023 spelen we de eerste dubbel van het seizoen, we slaan af van geel en wij hopen dat velen van jullie weer aanwezig zijn.

Iedereen weer bedankt voor de sportieve bijdrage en gezellige afsluiting.

Met vriendelijke groet,

Jullie Wedco

Peter Bruining en Eric van der Storm