Verslag HeerenTwee 17 mei

Eric van der Storm

Mijne Heeren,
Bij geweldige weersomstandigheden sloegen wij deze woensdag van de back tees.
Een uitdaging voor iedereen en zeer leuk om naar te kijken.
Door de behoorlijke tegenwind belanden een hoop ballen naar rechts tegen het net en vielen vaak redelijk gunstig in de baan.

Fotoalbum van de Backtee

 

Flight1 vertrok keurig op tijd maar Flight2 moesten we wisselen met Flight3.
Bou belde mij op met de mededeling dat in de parkeergarage zijn autoraam was ingeslagen, een hoop glas in de auto wat Bou eerst moest opruimen alvorens hij in zijn auto kon zitten. Gelukkig was er niets gestolen omdat er volgens Peter waarschijnlijk niets van enige waarde in zijn auto aanwezig was. Dus geluk bij een ongeluk voor onze Bou. Door waarschijnlijk wat verkeersovertredingen gemaakt te hebben was Bou net op tijd om in de derde Flight te starten, zijn spel had er echter niet onder geleden want in zijn spannende wedstrijd tegen Ben heeft Bou uiteindelijk net aan kunnen winnen met 1up.

Er werd weer heftig gestreden tussen de Heeren en de uitslagen lagen wederom best wel dicht bij elkaar. De grote uitzondering was de wedstrijd tussen Rob Loos en Peter Smits, zij speelden in Flight5 wat oorspronkelijk een 4bal was maar door het niet komen opdagen van Frits Dreijer werd deze Flight een 3bal. Peter Smits had zich uiteindelijk goed voorbereid om alleen tegen Marc Hazenberg te spelen maar door de aanpassing in deze Flight moest Peter ook tegen Rob spelen. Dit alles werd Peter waarschijnlijk teveel en heeft niet zijn spel kunnen spelen zoals wij van hem gewend zijn, hij verloor met 7down. Hierdoor werd Rob Loos de winnaar van de avond.

We hadden één wedstrijd met gelijk spel, twee wedstijden met 1up, vijf wedstijden met 2up,  twee wedstijden met 3up, één wedstrijd met 5up en één wedstijd met 7up, de Neary werd geslagen door Rob Loos. Rob gefeliciteerd met de behaalde resultaten en natuurlijk de twee flessen wijn.

Er werden deze avond ook twee Birdies geslagen, te weten Rob Loos op Hole3 en Bou Verhoef op Hole6.

Heeren bedankt voor jullie sportieve bijdrage en gezellige afsluiting. We hopen jullie allemaal weer aanwezig zijn bij Ronde 4 op woensdag 31 mei 2023.

Met vriendelijke groet,

Jullie Wedco
Peter Bruining en Eric van der Storm

 

Uitslag