Verslag Heeren Even 5 augustus

P.Bruining

Golfen zit er nog even niet in, één domme stap tijdens het spotten op hole 6 en je hebt een gebroken schouder. Indirect Hein zijn schuld want hij stelde voor naar het clubhuis te gaan om wat te drinken en ik gelijk dus de kortste weg. Drank maakt toch meer stuk dan je denkt.

Omdat typen met 1 hand wat lang duurt deze keer van mij een wat kort verslag.

4 flights gingen onder het genot van een mild zonnetje de baan in. Op het laatste moment moest er door het afzeggen van Robert in de eerste flights wat geschoven worden. Robert dreigde namelijk serieus  vader te worden. Wel daardoor geen 2/3 ballen. Moet Charlie nog even wachten op de praktische uitleg van deze speelvorm.

Tja, 207 meter Hole 1

Jammer dat maar 16 spelers konden genieten van afslagen van de back-tees. Maar iedereen was enthousiast. Gaan wij dus veel meer doen.

Michiel wist deze avond, op de mij zo bekende hole, de neary te slaan.

De oneven wedstrijden worden verzorgd door Bou en Dirk en eerlijk gezegd weet ik het niet zeker of het wel goed gaat tussen die twee?? Als je je mede wedco down speelt met 1,5 – 7,5 en dat is wat Dirk heeft gedaan. Maar hopen dat het de rest van het seizoen goed blijft gaan. Dirk verdiende de fles wijn met het door hem zo mooi gemaakt Heeren Matchplay etiket 2020. Gezien de bizarre tijden een collector item.

Verder werd er door 3 partijen 4, 2 partijen 2 en 1 partij 1 down of up gespeeld.
Jullie weten zelf of je downer of een upper bent geweest.
Een mooie wedstrijd moet het gelijk spel van Ralph en Werner geweest zijn.

Voordeel van wat minder spelers is dat de meeste voor de nazit blijven. Gaf ons de gelegenheid met het onvolprezen “evenkoor” onze greenkeeper Paul met een welgemeend lang zal die leven toe te zingen. Wat er weer in resulteerde dat hij ons een drankje aanbod en toezegde de baan in een topconditie te houden.

Kortom ik kon niet meespelen maar heb wel een heel gezellige avond gehad, waarvoor dank.

Heeren graag tot de volgende keer.

Peter

Uitslag en Stand

Hole 6, toch wel ver
Zicht op nieuwe back tee Hole 9
Over de bomen naar green Hole 9