Verslag Donderdag 17 september

Hein den Dunnen

Schrijf jij even het verslag voor de Donderdag. Ton M begint al behoorlijk wat Wedco aspiraties te krijgen. Dit alles was nodig omdat Aad door fysieke problemen niet aanwezig kon zijn. Helmi had op afstand de flight samenstelling gemaakt en Ton en Hein zorgden vandaag voor de uitvoering.
Zeven flights in de baan op een schitterende maar mooie en zonnige donderdagmiddag. Met een trotse Ko Knol,  die de avond hiervoor Werner in een heerenmatchplay wedstrijd had verslagen, trapten Marjan, Joke en Hein af. De baan lag er mooi bij zij het dat de randen toch wel hoog gras hebben. Menige bal heeft zich hierin verscholen en zijn niet meer door de rechtmatige eigenaar teruggevonden.

De longest putt op hole 4 voor de dames. Vanuit de verte hoor je dan kreten, zo dat is een goede putt zeg. Wie dat weet je nog niet. Pas bij de prijsuitreiking weet aan wie deze oerkreet had toebehoord.

De heren hadden op hole 9 hun longest putje. Ko, had met zijn 7e slag de bal in de hole en schreef al lachend zijn naam op het bordje. Die gaat zeker verbeterd worden. Tja, wie weet.

Na binnenkomst van de deelnemers wordt de uitslag langzaam zichtbaar. Veel gemiddelden van rondes met 33 – 34 slagen netto. Plotseling een uitschieter. Kees van den Bos komt binnen met 29. Wordt dit nog verbeterd? Dan de klapper van de dag. Lillian komt wat glimlachend haar kaart inleveren: 24 netto. Hallo zeg.  Beide hoge scores werden niet meer verbeterd.

Wel zijn er nog tweede plaatsen te verdienen. Bij de dames is het Elly met 31 slagen en bij de heren, Ger. De Longest Putt werd tot zijn grote schrik uitgeholed door Ko. Zijn twee golfdagen kunnen niet meer stuk. Elly zorgden ervoor dat de wijnkelder in huize den Dunnen nog met een fles aangevuld kon worden. Zij haalde de longest putt binnen.

Birdies werden er ook geslagen. Lillian en Kees hadden er beide een. Prijswinnaars, van harte.

Omdat vorige week er geen prijsuitreiking was werden deze winnaars vandaag in het zonnetje gezet. Een aantal dames keken verrast op dat ze een week geleden een prijs hadden gewonnen.

Winnaars werden”Barbara en Rita bij de dames, Kees en Tom bij de heren en Lillian en Ton namen een fles mee voor de longest drive.

Zo,dit was mijn interim bijdrage aan de donderdag en ik en wij allen hopen, dat Aad weer spoedig herstelt is en aanwezig kan zijn bij de donderdag middag. Iedereen weer bedankt voor hun bijdragen.