Verslag Damesmatchplay 14 juni

Anne Hillebrand

Het draait vandaag om huizen. Je kunt er bij binnenkomst bij The Dunes niet omheen. Nigel Lancaster heeft een nieuw “huis” gevonden en mag sinds afgelopen woensdag Nederland zijn nieuwe thuisland noemen.Cora meldde zich af. Het dak van haar huis lekte. Niet prettig met deze hoosbuien. Barbara dacht haar huis verkocht te hebben maar een half uur voor de deadline werd de koop ontbonden. De zoon van Anne verhuist, na 6,5 maand inwonen, morgen naar zijn nieuwe huis in Den Haag. 

Het was prachtig weer, zelfs warm te noemen. Heerlijk om je weer in het zonnetje te koesteren. Er waren 4 flights met in totaal 15 dames.

De eerste flight was een driebal door de afwezigheid van Cora. Carla won van Mieke met 1 up. Marina speelde ook tegen Mieke en won met 2 up.In de tweede flight stonden Tanja en Elly tegenover elkaar. Tanja werd met 1 up de winnares van deze partij. Carol en Irene waren aan elkaar gewaagd en speelden all square. In flight drie speelde Lilian wat ze kon maar was niet bestand tegen het spel van Gabrielle. De uitslag werd 3 up voor Gabrielle. Hetzelfde overkwam Anne; zij verloor met 3 down van Ingrid.

In de vierde flight wist Barbara, met haar hoofd nog bij haar net niet-verkochte-huis, toch met 1 up van Hermine te winnen. De winnares van de avond was Mirjam Vetter. Ze was gebruind weer van vakantie terug, kwam, zag en overwon maar liefst met 4 up van Angela.

Wedstrijdbeleid is dat degene die wint ook aanwezig moet zijn bij de prijsuitreiking maar omdat het deze keer een kwestie van overmacht was, werd besloten de prijs de volgende wedstrijd alsnog aan Mirjam uit te reiken.

Er werden deze avond geen birdies geslagen. Die konden thuis blijven. De tweary was voor Ingrid. Na afloop van de wedstrijd werd weer gezamenlijk gegeten. Het eten was weer heerlijk en er werd veel gelachen en nagepraat. Op tijd ging iedereen weer naar haar eigen huis.

Tot 28 juni. Misschien kunnen we dan gezellig buiten eten.

Klik voor uitslag en stand