Verslag 15 augustus 2023

Hermine Warnaars

Het was een warm welkom voor jullie razende reporter, die net terug was van een heerlijke vakantie! Er waren weer 5 gezellige flights, die een heel wisselende score hadden. De Stableford scores liepen dus uiteen van 26 tot 38 punten. De dagwinnares was de ontspannen en uitgeruste Hermine! De Longest Drive was voor Hanneke, zij moest wegens andere verplichtingen vroeg weg en kon derhalve geen flesje wijn mee naar huis nemen: regels zijn regels!

Over regels gesproken, hierbij de regel-tip van de week: mark altijd je bal op de green, want wordt deze geraakt door de bal van een flightgenoot, dan krijg je twee strafslagen, toch een beetje jammer!!!!

De nazit was weer top, heerlijk buiten op het terras, de balletjes waren van Hermine die vond dat er iets te vieren viel, namelijk: zij en haar man kennen elkaar deze dinsdag15 augustus 53 jaar! Het was ook fijn dat Conny weer van de partij was!

Nu even geen wedstrijden op de dinsdag ivm De Formule I. Het team van The Dunes is druk bezig met het voorbereiden van de evenementen, die op het terrein van de golfbaan gaan plaatsvinden. Het belooft weer een enorm spektakel te worden, misschien leuk om binnenkort een kijkje te gaan nemen!

Wij spelen 29 augustus onze buitenwedstrijd op “Het Regthuys” en op dinsdagochtend 5 september spelen we weer op onze eigen mooie golfbaan!

Tot de 29e augustus of tot 5 september!