Nieuwsflits 9 mei

Bestuur

 

Dauwtrappen op Spaarnwoude Ć©n op de radio!
Aanstaande dinsdag wordt onze eigen Peter Bruining rond 14.30 uur geĆÆnterviewd door RTV Seaport. Er wordt dan zowel aandacht besteed aan ons Dauwtrap evenement als ook aan onze Golfclub de Zandvoortse. Hopelijk wordt de uitzending ook door niet-leden beluisterd en heeft het en wervend effect, de club kan nog wel wat nieuwe leden gebruiken.
Uitzending is live te volgen op:

 
Handicapcommissie
Nu de scorekaarten niet meer door Hein maar door eenieder zelf worden ingevoerd is er feitelijk vanuit de club geen controle meer. Wanneer de scorekaarten via Sogolf worden ingevoerd hoeft ook de marker zelfs geen akkoord te geven zoals bij Golf.nl.
Om vergissingen en onbegrijpelijke scores te voorkomen heeft het bestuur besloten om een Handicap commissie in het leven te roepen die tweemaal per jaar naar de handicap registratie kijkt.
Mochten er vragen zijn over invoer of hoogte van de handicap van spelers, kan men zich melden, bij  de leden van de commissie Hans van Brero en/of Aad Twisk.

Deelname aan wedstrijden met hcp 36
Vanaf heden is het zo, dat ook spelers mee kunnen doen die een hogere handicap dan 36 hebben, maar dat voor een wedstrijd altijd van handicap 36 wordt uitgegaan.
De speler kan uiteraard wel de scorekaart invoeren met de berekening volgens de eigen handicap, zodat die aangepast blijft aan het feitelijke spelniveau.

Evenementen
Om toekomstige evenementen te kunnen organiseren heeft het bestuur een aantal leden gevraagd daaraan mee te willen werken. Zo is er een actie-commissie gevormd, bestaande uit:
Anne Hillebrand, Gabrielle Wansink, Elly den Dunnen, Roel Hoedt en Peter Bruining. Op korte termijn horen jullie veel meer van dit dream-team.

Te laat afzeggen
De ā‚¬ 5,- die betaald moest worden als er veel te laat werd afgezegd komt te vervallen. Probeer dit toch altijd te voorkomen om het de organisatie mogelijk te maken de wedstrijdindelingen zo harmonieus mogelijk in te plannen. Tevens zo the Dunes de gelegenheid geven de starttijden te gebruiken voor andere spelers.