Nieuwsflits 17 maart

Bestuur

Breaking News
16 maart 2021 gaat als een gedenkwaardige datum in de 2021 agenda.
Wij mogen na maanden weer met 4-ballen GOLFEN!
Dus onze wedco’s kunnen eindelijk weer aan de slag om te organiseren wat mogelijk is. We mogen het geen wedstrijden of competitie noemen, maar maak er gewoon zoals altijd een mooi en gezellig golfrondje met mede clubleden van.
 
Ladiesday

NU AL OP DE SITE TE LEZEN: de dames kunnen zowel de morgen als de middag op hun vertrouwde dinsdag weer golfend doorbrengen. Te beginnen volgende week dinsdag de 23e maart met starts van 10:00 tot 11:00 en vervolgens op 30 maart met starts van 13:00 tot 14:00  HOE FIJN IS DAT?

Woensdag
Hiervoor kun je weer inschrijven met ingang van de 24e maart, eerste starttijd 10:00.  Wel met dringende verzoek om goed door te lopen, want om 11:00 moet de eerste tee weer vrij zijn. Er kunnen maximaal 7 flights spelen en dat betekent maximaal 28 spelers.

Donderdag
Op de 25e kunnen de eerste spelers deze middag afslaan om 13:00, en ook nu maximaal 7 flights, dus weer maximaal 28 spelers. Het kan, maar dan wel allemaal lekker opschieten, het is en blijft een spelletje en voor de meeste van ons geen werk of halszaak.

Zaterdag
Speciaal voor de leden die nog werken is er als proef de mogelijkheid om na de zware werkweek in clubverband te spelen. Te beginnen met zaterdag de 27e kan om 12:12 de eerste flight afslaan, en ook hier is vooralsnog plaats voor 7 flights. Voor de planning van meer zaterdagen willen wij nog even de persconferentie van de 23e afwachten.  Natuurlijk kunnen alle leden inschrijven, maar degene die nog werken krijgen echt voorrang!

Jullie aandacht voor:
1) Wij gaan weer prijsjes uitreiken, maar in de week na de gespeelde ‘wedstrijd’. De winnaars krijgen dan hun prijs bij het ophalen van hun scorekaart voor die week.
2) Scorekaarten worden uitgereikt in of voor het Caddyhuisje bij Hole 1.
3) De meldingstijd is 15 minuten voor de starttijd.
4) Als je niet komt opdagen dan ben je € 5,- verschuldigd aan the Dunes.
5) Gezelligheid is natuurlijk belangrijk maar blijf niet te lang “plakken”, één of twee drankjes en dan plaats maken voor de volgende flight.
6) Maar het allerbelangrijkste: houdt 1,5 meter afstand! Terwijl golfers in de baan en op de greens afstanden met grote precisie in kunnen schatten en er naar kunnen handelen, is het merkwaardig hoe slecht golfers anderhalve meter (1½ meter = 150 centimeter) kunnen inschatten zodra ze zich op een terras bevinden!
Verder regelmatig je handen wassen en/of desinfecteren en in het clubhuis een mondkapje dragen.

En als jij je niet goed voelt blijf je natuurlijk thuis en meld je je af.