Nieuwsbief ladiesday juli 2020

Lieve dames,

Zoals jullie in de aankondiging van ons bestuur hebben kunnen lezen, mogen we weer van start gaan met onze wedstrijden, en wij zijn erg blij!!!!!

A.s. dinsdag 7 juli is DE dag dat we weer echt gaan beginnen.
Natuurlijk is het hele zomer programma ietsje (dat noemt men een understatement) anders begonnen en zal ook verder aangepast verlopen, maar buigzaam als we zijn, passen wij ons moeiteloos aan.

Een ieder zal begrijpen dat de 1 1/5 meter afstand regel etc. nog steeds in acht zal moeten  worden genomen. Ook de hygiënische regels moeten wij in acht blijven houden. Wij rekenen op jullie begrip.

Nog enige belangrijke details: de betaling van 2 euro per wedstrijd dient uitsluitend met GEPAST geld CONTANT betaald te worden.
Mocht iemand daar bezwaar tegen hebben: je kunt ook voor maandag avond, de dag voor we spelen, de 2 euro overmaken op rekening: NL 15 ABNA 0414592743 tav G.Wansink-Nieuwenhuys.
De scorekaarten liggen op de dag zelf voor iedereen klaar aan de wedstrijdtafel.
Na afloop staan de prijzen klaar, kunnen door de winnaars worden gepakt, geen gekus, maar niet minder gegund!

Op 7 juli om  13.00 uur beginnen we met een eclectic wedstrijd en zullen deze wedstrijdvorm voortzetten elke dinsdagmiddag.

De andere (ochtend) dinsdagen spelen we om en om stableford en strokeplay wedstrijden.

Verder zijn wij van plan om ergens in de zomer een uitwedstrijd te organiseren. Zodra hier meer details over bekend zijn zullen wij jullie informeren.

Wij hopen jullie allemaal weer veelvuldig te zien en hopen op een heel mooi c-vrij zomerseizoen.

Wij kijken er naar uit en mochten er  van jullie kant vragen zijn, aarzel dan niet om een van ons te benaderen.

Tot heel snel, misschien al as dinsdagmiddag!

Gabrielle en Marjan