Nieuwsbrief 24 augustus

Bestuur

 Sluiting The Dunes

Het kan eventueel nog wat veranderen, maar zeker is in elk geval dat a.s. woensdagavond 25 augustus de drivingrange gesloten wordt en donderdag 26 augustus de hele golfbaan.
Het plan van Paula & Nigel is om de drivingrange en gehele baan vrijdag  10 september weer open te doen.
Dan kan er dus zowel weer goed geoefend als lekker gegolfd worden.

Algemene ledenvergadering
Gezien alle mogelijkheden maar vooral onmogelijkheden door de Grand Prix en vakanties in Zandvoort staat de ALV gepland voor dinsdag 19 oktober op de locatie ‘de Blauwe Tram’. Schrijf dit alvast in je agenda, de definitieve uitnodiging en stukken volgen ruim op tijd. Het is nu nog onduidelijk hoeveel leden aanwezig mogen/kunnen zijn.

Nieuwe scorekaarten
Dankzij onze nieuwe scorekaart sponsor, Holland Golf Centre te Bloemendaal, kunnen wij tijdens de Masters voor het eerst deze kaarten in gebruik nemen. Dirk heeft zich uitgeleefd en er iets moois maar tevens praktisch van gemaakt. Ze blijven ook bij een spatje regen te beschrijven.

Nogmaals dank aan Roel voor zijn jarenlange sponsoring van de kaarten en nu dank voor Holland Golf Centre. Wij kunnen voorlopig weer jaren vooruit. Onnodig te zeggen dat wij deze sympathieke winkel van harte aanbevelen. Wellicht niet de grootste in oppervlak en assortiment, maar wel groots in deskundige en goede adviezen.

De Zandvoortse Masters
De inschrijflijst voor deze wedstrijd is al bijna vol, maar je kunt altijd nog los voor de borrel inschrijven.
Vanwege Corona verplichte aanmelden is er op de website een aparte lijst voor de MastersBorrel.
In de speciaal verschenen Nieuwsflits van  22 augustus staat informatie over wat er allemaal gaat gebeuren.
En zoal te winnen is, zowel voor de wedstrijd spelers, als voor de borrelaars.


Na afloop van de wedstrijd zal niet alleen voor de deelnemers maar voor alle leden een mooi feestje worden georganiseerd. Om het in goed Nederlands te zeggen “save the date” 18 september.

Clubkampioenschappen 9 en 16 oktober
De inschrijfmogelijkheid voor de eerste wedstrijd komt 20 september op de website. Goed opletten dus, er kunnen slechts 40 spelers meedoen.

Karel Lohman
Jl donderdag 5 augustus is Karel Lohman overleden. Hij was lange tijd lid vanaf de beginperiode van Sonderland en vervolgens tot nu lid van OGZ/The Dunes. Karels gezondheid liet al wat langer te wensen over. Na zijn laatste bezoek aan het ziekenhuis, waarbij hij helaas moest vernemen dat behandeling van de kwaadaardige processen in zijn lichaam niet zou leiden tot voldoende herstel, heeft hij besloten zonder verdere behandeling naar huis te gaan om daar verder zo goed mogelijk verzorgd te worden. Hij is in het bijzijn van familie donderdagavond ingeslapen. Karel zou in oktober 80 jaar geworden zijn. Wij wensen zijn vrouw, kinderen en familie veel sterkte in deze en de komende periode. Een berg bijzondere herinneringen zal hopelijk helpen het verlies te verwerken.
Een uitgebreider In Memoriam geschreven door Rob Hogenkamp,
kun je lezen 
via deze link