NGFcompetitie: Afsluiting

Peter Bruining

De NGF competitie is voor beide teams goed verlopen, geen van beide kampioen, maar wel handhaving in de hoofdklasse. Zeker voor het eerste team een goede prestatie, omdat het m.u.v. Dirk Fortuin geheel uit nieuwe spelers was samen gesteld. Met twee gewonnen en twee verloren wedstrijden was de oogst van het nieuwe team onder leiding van Paul Jongenelen mooi in balans. De banen waar gespeeld moest worden waren voor de meeste nieuwe spelers een verrassing. Geen echte  reden voor de verliespartijen, maar toch.

Het tweede team deed het nog wat beter met drie gewonnen wedstrijden, alleen van de Heemskerkse werd verloren. Dit team was voor alle clubs veel te sterk en werd naast poulewinnaar ook de landskampioen. Omdat ik met mijn zoons op het moment van de laatste wedstrijd aan het golfen was in Schotland, heeft Hein zowel de taak van ad interim captain op zich genomen alsmede over die dag een mooi verslag geschreven.

lees het wedstrijdverslag Team2

Er is binnen de NGF een discussie gaande of de NGF competitie is de huidige vorm te handhaven is. Jullie horen hier binnenkort wat meer van.

Graag zien wij onze teams volgend jaar weer strijdlustig op de tee-boxen verschijnen.

Coördinator NGF competitie

Peter Bruining