Ladiesday Vriendenwedstrijd dinsdag 1 oktober 13:00

Op dinsdag 1 oktober as. organiseren wij een vrienden wedstrijd.

De dames golfen dan  met een door hen uitgenodigde vriend, man,  ex, buurman, geliefde, broer, vader, zwager, zoon, collega etc. etc.

Het zal een middagwedstrijd worden met Texas scramble als speelvorm.

D.w.z. je slaat met je partner voor die dag af, kiest de beste bal en je slaat dan beiden weer vanaf die gekozen plek etc. etc.

Ook op de green de beste bal kiezen en alle twee weer putten tot het moment dat er door één van de twee uitgeholed is . De slagen worden opgeteld, op de scorekaart geschreven en later verrekend met de gemiddelde handicapaftrek van de twee partners.

 

Je kunt je aanmelden via het normale systeem van DeZandvoortse. Wel graag vermelden wie je uitgenodigd hebt en zijn handicap. (Inschrijflijst zal vanaf dinsdag 10 september op de site staan)

 

De kosten voor leden van the Dunes zijn de gebruikelijke 2 euro p.p. en voor niet leden een speciale greenfee van 10.00 euro met daarnaast de 2 euro inschrijfgeld.

Na afloop van de wedstrijd wordt  een hapje en een drankje aangeboden door de wedstrijdcommissie  van de ladiesday en we hopen dan nog lang na te kunnen praten over deze gezellige golfmiddag.