Ladiesday Corona update

Marjan Vijver

Zandvoort 24 maart

Lieve dames van de Ladiesday

De Wedco wil graag even bijpraten over al hetgene dat er om ons heen gebeurt, maar ook dát wat er allemaal NIET gebeurt en gebeuren gaat…….

Het is natuurlijk voor iedereen een ongekende en lugubere situatie waarin we ons momenteel begeven.

De winkels werden geplunderd, geen toiletpapier, rijst, pasta, bloem, zelfrijzend bakmeel waren meer op voorraad, te achterlijk voor woorden.

De rust in de winkels is een beetje terug maar de situatie blijft heel ernstig.

Het ergste is écht niet dat we niet meer mogen golfen maar jammer is het des te meer.

In de tijd dat wij niet op The Dunes mogen verschijnen doen Nigel en zijn crew hun uiterste best om de baan en omgeving weer spic en span te maken voor de dag dat wij weer los gelaten mogen worden!

Wij hebben inmiddels onze uitwedstrijd van 28 april as op de Zaanse afgezegd, want het ziet er niet naar uit dat dit door zou kunnen gaan.

Onze winterafsluiting valt in het water, de start van de zomer competitie eveneens.

Deze competitie zal er heel anders uit gaan zien wanneer wij weer toestemming hebben om te gaan golfen, daar kunnen wij nu geen mededelingen over doen. Eerst moet deze crisis maar weer over zijn!

Zodra wij  weer groen licht hebben laten wij jullie dat meteen weten en plannen we weer snel een gezellige damesdag in, én die dag zal de wedco een rondje geven, zeker weten!!!!!!!

Voor nu wensen wij jullie sterkte toe in de komende weken, er zal veel geklust en schoongemaakt worden, elk nadeel heb etc etc.!

En…..als wij ons allemaal aan de veiligheidseisen houden zal dat goed komen!

Hou doe

Gabrielle en Marjan.