Ladiesday 11 juni

Diane Abspoel

Eerst even dit: Diane zorgt er voor dat alle details v.w.b. de Vriendinnendag op 2 juli as. tijdig op de Ladiesday site komen te staan. Dus hoe in te schrijven, hoe laat we starten, wat we kunnen verwachten, wat de kosten zijn per persoon, greenfees voor speelsters van “buiten”, gebruik (of geen gebruik) van eventuele kortingsbonnen etc. etc.
Nogmaals een dringend verzoek om vooral toch op tijd in te schrijven, dat voorkomt zoveel extra werk voor de mensen die zich bezig houden met de indelingen en organisatie (ook al is dit een klein aantal vrouwen die zo trouw meespelen!)

Okay, nu de scores van vandaag dinsdag de 11e juni.
Op de eerste plaats eindigde Mildred Ebbinge met 37 stablefordpunten, wat een mooie score. Doorgaan Mildred dat komt ten goede aan een lagere handicap!😀 Meerdere dames scoorden 36 punten, ook petje af, maar niet goed genoeg voor een flesje wijn, altijd zo goed verzorgd door Carla van Dam.🍷 De disciplines deze week waren voor Ingrid Morrien, de longest put op hole 3, en voor Marjan Vijver met de tweary op hole 4. Tot volgende week! Marjan