Klaverjasavond 1 april ’22

Anne Hillebrand

Nee het was geen 1 april grap
Op vrijdag 1 april was het de eerste keer sinds november 2019 dat er weer een klaverjasavond kon worden georganiseerd. Er waren 24 enthousiaste deelnemers.

Voorafgaand werd eerst genoten van een goed verzorgd Indonesisch buffet. Er werd in een ongedwongen sfeer lekker bijgepraat.

Zoals alle voorgaande keren werd er fanatiek gespeeld maar kwam het mes niet op tafel.
Het tellen gaf hier en  daar wat problemen of er werd veel tijd voor genomen. Maar …… op vrijdagavond is daar tijd en ruimte voor dus geen probleem.

Aan het eind van de avond ging René met de aanmoedigingsprijs naar huis. Hij kwam mee met Gert Bucher en helaas is mij niet meer over hem bekend.  

Dit jaar kregen we van Raymond Timmer vier paasbroden. Twee daarvan hebben we aan de dames van de bediening gegeven; Marion en Hanneke. Het was leuk om Hanneke weer eens te zien en te horen!!! Daarnaast was er een paasbrood voor de speler met de meeste roem. In dit geval Alejandro Docampo. Het brood voor de minste roem was voor Jan Dekker.

Na telling van alle standen bleek de derde prijs voor Ad Paap. De tweede prijs was voor Rob van Doorn en de eerste prijs ging naar Alejandro. Deze eerste prijs was ter beschikking gesteld door de firma Bruining. De keuze was een heren- of dames horloge. Heel romantisch koos Alejandro voor een dameshorloge. Hij kan thuiskomen met deze prijs.

Wij kijken terug op zeer geslaagde eerste klaverjasavond van dit seizoen. In het najaar zal de volgende klaverjasavond plaatsvinden.

O ja, handig om te weten. De politie was actief in de omgeving van het clubhuis en hield enkele spelers aan voor een blaasproef.

 

Anne Hillebrand & Bou Verhoeff