Inschrijving NGF Competitie 2019

Evenals voorgaande jaren gaat de Zandvoortse met 2 team in de 18 holes korte banen competitie spelen.

In voorgaande jaren was ons eerste team zeer succesvol en speelde reeds 4 keer voor het landskampioenschap en behaalden daar een 2de , 3de, en een 4de plaats.

Ons tweede team deed het ook uitstekend, door te promoveren van de eerste klasse, naar de hoofdklasse,en behaalde een derde plaats in hun poule.

Een poule bestaat uit 5 teams en je speelt 4 wedstrijden, de thuiswedstrijd wordt door ons team verzorgd en spelen dan zelf niet. De spelvorm is Matchplay zonder handicap verrekening. Een team bestaat uit 6 spelers en spelen eerst 9 holes singles, om vervolgens de tweede 9 holes een greensome te spelen, dan spelen 2 spelers samen tegen 2 spelers van de tegenpartij.

De competitie gaat vrijdag 5 april van start en de laatste wedstrijd is op 11 mei, met een eventuele landelijke halve finale op 23 mei en een finale op 24 mei.

 De poule werd altijd regionaal ingedeeld waarbij de grootste afstand ca. 50 km bedroeg, echter was dit helaas dit jaar toch anders met 2 maal een rit naar Brabant.

                mail naar ngf@dezandvoortse.nl

Op zoek zijn wij naar enthousiaste speler/speelsters die iets meer willen dan alleen een wedstrijdje spelen, er moet worden getraind en eventueel lessen bij een pro, om ons uiteindelijke doel te halen, eerst poule winnaar zien te worden en daarna voor het landskampioenschap gaan,er ontbreekt nog steeds een 1ste plaats !!!!!!

Dat zou dit jaar moeten lukken met twee teams in dezelfde hoofdklasse.

Door ons bestuur wordt clubkleding ter beschikking gesteld, verdere kosten zoals, lessen, brandstofkosten, drankjes na afloop van de wedstrijd, zijn voor eigen rekening.

Als je inschrijft voor deze competitie dien je de vrijdagen tussen 5 april en 24 mei beschikbaar te zijn.

Aanmelden via ngf@dezandvoortse.nl

Mocht er een boventallige inschrijving zijn, dan beslissen de Captains van team 1 en 2 , Kees van den Bos en Hein den Dunnen wie er gaan spelen.

Zijn er nog vragen over deze competitie bel gerust naar,

Hein den Dunnen tel: 0643984704

Kees van den Bos tel: 0622330988

Inschrijving sluit 15 oktober