Inschrijving NGF Competitie 2018

Evenals voorgaande jaren gaat De Zandvoortse met 2 teams in de 18 holes korte banen competitie spelen.

In voorgaande jaren was ons eerste team zeer succesvol en speelde reeds 3 keer voor het landskampioenschap en behaalden daar een 2de , 3de, en een 4de plaats.

Ons tweede team deed het ook uitstekend, door te promoveren van de eerste klasse, naar de hoofdklasse, evenals ons eerste team.

Een poule bestaat uit 5 teams en je speelt 4 wedstrijden, de thuiswedstrijd wordt door ons team verzorgd en spelen dan zelf niet. De spelvorm is Matchplay zonder handicap verrekening.

De competitie gaat vrijdag 30 maart van start en de laatste wedstrijd is op 11 mei, met een eventuele landelijke finale op 25 mei. De poule wordt regionaal ingedeeld waarbij de grootste afstand ca. 50 km bedraagt.

Op zoek zijn wij naar enthousiaste spelers/speelsters die iets meer willen dan alleen een wedstrijdje spelen, er moet worden getraind en eventueel lessen bij een pro, om ons uiteindelijke doel te halen, eerst poule winnaar zien te worden en daarna voor het landskampioenschap gaan,er ontbreekt nog een 1ste plaats !!!!!!

Dat zou dit jaar moeten lukken met twee teams in dezelfde hoofdklasse.

Door ons bestuur wordt clubkleding ter beschikking gesteld, verdere kosten zoals, lessen, brandstofkosten, drankjes na afloop van de wedstrijd, zijn voor eigen rekening.

Als je inschrijft voor deze competitie dien je de vrijdagen tussen 30 maart en 11 mei  beschikbaar te zijn en tevens op vrijdag 25 mei, de finaledag.

Mocht er een boventallige inschrijving zijn, dan beslissen de Captains van team 1 en 2 , Kees van den Bos en Hein den Dunnen wie er gaan spelen.

De inschrijflijst hangt in de hal bij The Dunes.

Mocht je nog vragen hebben over deze competitie bel gerust naar,

Hein den Dunnen tel: 0643984704

Kees van den Bos tel: 0622330988