Damesmatchplay seizoen 2021

De Damesmatchplay staat open voor zowel leden van De Zandvoortse als voor deelnemers die een speelrecht ( jaarabonnement, dag abonnement, green fee) hebben gekocht bij The Dunes.

Het zou leuk zijn, en voor de competitie interessant, als vriendinnen of familie, die ook zin hebben in de matchplay wedstrijd zich inschrijven. De wedstrijden vinden plaats op vrijdagavond om de  twee weken van april tot 4 september.

Heb je dus familie, vriendinnen of kennissen die interesse hebben, stuur deze mail dan aan hen door.

Nu de competitie 2021

Op vrijdag 9 april starten wij met de eerste Dames matchplay wedstrijd.

Er worden 12 wedstrijden gespeeld op vrijdagavond,  een maal in de twee weken. De 8 beste resultaten tellen mee voor de einduitslag. Er wordt gespeeld met 75% handicap verrekening.

De finale wordt gespeeld op vrijdag 10 september. We hebben er dit jaar voor gekozen de eindwedstrijd op onze eigen golfbaan te spelen.

De Inschrijfprocedure.

Je hoeft je niet elke wedstrijd opnieuw op te geven. 10 dagen voor elke speeldatum, ontvang je per mail een uitnodiging voor de komende Dames matchplay wedstrijd. Wanneer je niet kan spelen stuur je voor de maandag daarop een afzeg mailtje aan Dames@dezandvoortse.nl. Horen we niets, dan nemen we aan dat je meespeelt.

Dinsdag voor de speeldatum wordt de flightindeling in de agenda gezet op de website van De Zandvoortse.

Op de vrijdagse speelavond starten we om 17:30 uur. Na afloop is het gebruikelijk om met elkaar een hapje te eten. Dit is uiteraard geen verplichting.

Maatregelen

De stand van zaken rond de corona besmettingen maken dat door de huidige regels het nodige aangepast moet worden in de organisatie.
Hieronder alle info op een rijtje:

  • We starten de competitie op 9 april 
  • De starttijden van de eerste flight zijn om 17:30.
  • Er is op de speelavond geen prijsuitreiking. Uitslagen worden via de site bekendgemaakt. De prijzen staan bij de volgende ronde voor de gelukkigen klaar.
  • Deelnemers melden zich een kwartier voor hun afslag bij het caddyhuisje hole 1 waar de scorekaart wordt uitgereikt. .
  • Na afloop kaarten getekend inleveren bij Anne of Elly.

Wij hopen op een sportieve en spannende competitie.

Interesse voor deze competitie? Meld je nu aan via het emailadres
dames@dezandvoortse.nl

Noteer alvast de data in je agenda:

9 april, 23 april, 7 mei, 21 mei, 4 juni, 18 juni, 2 juli, 16 juli, 30 juli, 13 augustus, 27 augustus, 10 september finale

Wedstrijdcommissie van de Damesmatchplay

Elly den Dunnen

Anne Hillebrand

 en