Damesmatchplay seizoen 2020

De Damesmatchplay staat open voor zowel leden van De Zandvoortse als voor deelnemers die een speelrecht ( jaarabonnement, dag abonnement, green fee) hebben gekocht bij The Dunes.

Het zou leuk zijn, en voor de competitie interessant, als vriendinnen of familie, die ook zin hebben in de matchplay wedstrijd zich inschrijven. De wedstrijden vinden plaats op vrijdagavond om de  twee weken van april tot 4 september.

Heb je dus familie, vriendinnen of kennissen die interesse hebben, stuur deze mail dan aan hen door.

Nu de competitie 2020

Op vrijdag 3 april starten wij met de eerste Dames matchplay wedstrijd.

Er worden 11 wedstrijden gespeeld op vrijdagavond,  een maal in de twee weken. De 8 beste resultaten tellen mee voor de einduitslag. Er wordt gespeeld met 75% handicap verrekening.

De finale wordt gespeeld op vrijdag 4 september. We hebben er dit jaar voor gekozen de eindwedstrijd op onze eigen golfbaan te spelen.

De Inschrijfprocedure.

Je hoeft je niet elke wedstrijd opnieuw op te geven. 10 dagen voor elke speeldatum, ontvang je per mail een uitnodiging voor de komende Dames matchplay wedstrijd. Wanneer je niet kan spelen stuur je voor de maandag daarop een afzeg mailtje aan Dames@dezandvoortse.nl. Horen we niets, dan nemen we aan dat je meespeelt.

Dinsdag voor de speeldatum wordt de flightindeling in de agenda gezet op de website van De Zandvoortse.

Op de vrijdagse speelavond starten we om 17:24 uur. Na afloop is het gebruikelijk om met elkaar een hapje te eten. Dit is uiteraard geen verplichting.

Wij hopen op een sportieve en spannende competitie.

Interesse voor deze competitie? Meld je nu aan via het emailadres
dames@dezandvoortse.nl

Noteer alvast de data in je agenda:

3 april, 17 april, 15 mei, 29 mei, 12 juni, 26 juni, 10 juli, 24 juli, 7 augustus, 21 augustus, 4 september

Wedstrijdcommissie van de Damesmatchplay

Elly den Dunnen

Anne Hillebrand

 en