Inschrijving 15e Heerenmatchplay geopend

Hein den Dunnen

Stormen racen over het land. Naast de golfbaan wordt hard gewerkt aan het vernieuwde race circuit. De Wedco racen onderling naar elkaar om voorbereidingen voor het 15e Heerenmatchplay seizoen te gaan treffen. De Dutch Grand Prix gooit met zijn race evenement wel wat roet in ons speelschema. Zoals het er nu naar uitziet kunnen twee wedstrijden niet gespeeld worden op de vooraf geplande data. Gelukkig zijn er twee reserve data nog beschikbaar en daarbij hopen wij dat er tijdens onze competitie geen nieuwe stormen over ons land racen.

Het belangrijkste is dat we weer van start gaan en er een geweldig 15e seizoen van gaan maken met in de maand juni weer dubbele bezetting en zeker een aantal keren van de witte teebox.

Inschrijving

De inschrijving voor de Heerenmatchplay competitie 15e seizoen, is weer geopend. We starten met de oneven week op 8 april en eindigen op 23 september. De finale staat gepland op 7 oktober. Waar, dat is afhankelijk van de beschikbaarheid van de banen.

Inschrijven kan op twee manieren:

  • Via de website van Golfclub De Zandvoortse “aanmelden wedstrijden” met opgave van de voorkeur, even of oneven week in het vak “opmerking”.

  • via mail heeren@dezandvoortse.nl met daarbij de vermelding voorkeur even of oneven speelweek.

Voor nieuwe deelnemers het volgende.

Er wordt een keer in de twee weken op woensdagavond gespeeld, deelnemers worden ingedeeld in de even week of in de oneven week.
Gedurende de zomermaanden spelen de twee groepen een aantal weken samen, er is dan wekelijks een wedstrijd.  Je schrijft maar 1x in. In de week voor je speeldag krijg je een e-mail waarin wordt gevraagd aan te geven als je niet kan spelen. Bij geen reactie op deze mail ben je ingeschreven voor de wedstrijd. Op de zondag of maandag voor de wedstrijd wordt de flightindeling bekend gemaakt via de agenda op de website.

De Wedco houdt het recht voor bij een onevenwichtige  aanmeldingen patroon, af te wijken van de voorkeuren.

Voor informatie over de Heerenmatchplay competitie, mail naar heeren@dezandvoortse.nl of bel met Hein den Dunnen 0643984704

Jullie Wedco

Bou, Dirk, Peter en Hein