HeerenTwee 14 september

Eric van der Storm

Heeren,

Afgelopen woensdag 14 September, hebben we de één na laatste wedstijd van dit seizoen gespeeld.

Gelukkig waren de weersomstandigheden wederom perfect.

Voordat de prijsuitreiking bekend gemaakt werd, hebben we eerst  één minuut stilte in acht genomen ter nagedachtenis aan Michiel Schreuder. Michiel heeft tijdens het uitoefen van zijn geliefde sport Parapenten een ongeluk gehad en is aan de gevolgen hiervan overleden. Onze voorzitter Peter Bruining heeft dit verschrikkelijke nieuws inmiddels met zeer passende woorden op onze site vermeld.

Deze speelavond waren er maar maar liefst dertien spelers die hebben afgezegd, waardoor de indelingen van de flights steeds ingewikkelder worden.
De uitslagen waren verassend en lagen toch wel redelijk dicht bij elkaar.
Twee maal gelijk spel, twee maal 1 up, twee maal 2 up, één maal 3 up, twee maal 4 up en één maal 5 up.

De Neary stond op hole 4 en is gewonnen door Hans Kerkman.

De winnaar van de avond is Dirk Fortuin geworden, Dirk vertelde dat zijn tegenstander niet in zijn ritme kwam waardoor hij zijn partij gemakkelijk kon winnen.

De uitslagen en tussenstanden zijn door Dirk dezelfde avond al op de site gezet en we kunnen zien dat het erg spannend wordt aan de top met voor beide Poules nog één wedstijd te spelen.

Graag willen wij aan iedereen, die nog niet heeft gereageerd, vragen om zo snel mogelijk aan ons door te geven of jullie wel of niet aanwezig zijn op de finale.

Heeren weer bedankt voor jullie aanwezigheid en tot over twee weken.
We beginnen dan om 17.00 uur.

Uitslag
Stand