HeerenMatchplay 14 juli

P.Bruining

Heeren,
Het spreekwoord zegt: van uitstel komt afstel, maar dat geldt natuurlijk niet voor het verslag van een mooie dubbele avond HeerenMatchplay.
Alleen als je het niet meteen opschrijft, maak je het jezelf als schrijver er niet makkelijker op.

Heb ik nou wel of niet van Allardes gewonnen? Was Joop één slag te sterk voor Bou, de andere twee spelers in mijn flight. Wist Rut maar drie holes van Martin te winnen? Hebben Ger en Hein net als Jan-Willem en Martin, Raymond en Erik en ook nog Bob en Marc nu gelijk gespeeld?

Jongen, je kunt beter gelijk je verslag maken, want dan is er nog de twijfel over de 1-up wedstrijden: won Kees van Alejandro, Charlie van Ab, had Gerard toch wat moeite met Fred en wist Leen Engel met één hole verschil te verslaan? Eén partij wist ik nog wel. Mijn jongen Dark moest in Diederik zijn meerdere erkennen. Goede registratie helpt dan het zwakke en verouderende geheugen, maar als dan de kaart ook nog eens op totaal verkeerde wijze ingevuld wordt … Kan Rob H. echt geen kaart invullen of was verliezen van Robert M. te veel voor hem?

Probeert Charles ten koste van Ruud de A.d.H. trofee te vermijden, bracht Peter Bluijs Ko tot staan? Blijft onze voorzitter in de top van het klassement? Hadden Werner en Peter van Gorkom geen moeite met hun tegenstanders? Als dat zo was, was het krachtsverschil waarschijnlijk niet groot genoeg, aangezien Peter Logmans de fles overwinnaars wijn kreeg, dus die moet nog royaler van Dirk hebben gewonnen.

Awel Heeren, op al deze vragen moeten jullie voor deze keer maar de antwoorden op de site opzoeken.
Dirk zet die namelijk gelijk op de site en dat is veel verstandiger.

 

Graag tot een volgend verslag en komende woensdag.

Met Heerlijke en Sportieve groet,

Peter

Uitslag

Stand