Greenkeepers & HeerenMatchplay

P.Bruining

Naast de waardering die alle golfers altijd al hebben voor het werk van de greenkeepers van The Dunes, die de baan door de seizoenen heen in topconditie weten te brengen en te houden, is het sinds jaar en dag een traditie dat de ‘HeerenMatchplay-ers’ de greenkeepers daarvoor op eigen wijze bedanken en niet in de laatste plaats voor het mogelijk maken van onze titanen wedstrijden op de woensdag avond.

Ondanks de Covid Lock down konden er dit jaar door de ‘even’ en de ‘oneven’ spelers toch nog zes wedstrijden worden gespeeld, en dat op een uitstekende baan.

Afgelopen maandagmorgen, de eerste maandag van de maand, ook wel de maandag van de Divotploeg, overhandigde een delegatie van de wed-co aan Paul en Martin, in het bijzijn van de Divotploeg, de mooie en smakelijke fles Matchplay wijn en een enveloppe met een bescheiden bijdrage voor hun spaarpot, stapavond of investering in andere zaken.

Paul nam de gelegenheid te baat om “zijn” Divotploeg te bedanken en te benadrukken hoe belangrijk dit maandelijks werk is om de baan voor alle spelers in topconditie te houden. Tevens vroeg hij, weliswaar bedekt, vrijwilligers voor het snoeien en weghalen van kreupelhout. Er meldden zich gelijk een aantal ervaren duin onderhouders, that’s the spirit! en toont de ware liefhebber met kennis van belangrijke golf zaken!

Paul stuurt nog een app met data, want natuurlijk zijn meer betrokken vrijwilligers van harte welkom. Spontaan aanmelden mag nu al via info@thedunes.nl, je hoort dan verder van Paul.