Damesmatchplay verslag 2 juli

Anne Hillebrand

Hoewel het aantal flights was gereduceerd tot 3 was er reuring voor tenminste 6 flights.

Door een afzegging op vrijdagmiddag moest het een en ander worden omgegooid en moest de derde flight als driebal de wei in.

Vervolgens kwam een dame die in de eerste flight was ingedeeld te laat. Als je net met pensioen bent denk je het rustiger te hebben maar op een andere dag je oppasdag hebben dan normaal brengt je tijdschema blijkbaar in de war.

Anita belde dat ze in een file zat en kwam als een hijgend hert net op tijd.

Dat weerhield haar er overigens niet van om op hole drie de neary te slaan en een birdie op de scorekaart te noteren.

Omdat Hermine er nog niet was vertrokken Ellen en Anne daarom met Tanja en Marine in de eerste flight. Marina wist Tanja goed partij te geven en ze sloeg zelfs een birdie op hole 9.

Marina trok de wedstrijd naar zich toe met 2 up.

Het wilde vandaag niet lukken voor Ellen. Na de eerste twee holes gelijk spelen won Anne de rest van de holes.

Voor Carla en Marjo was het niet duidelijk wie er in de tweede flight met hen zouden meelopen. Reden waarom ze alvast op pad gingen.  Op hole 3 konden Hermine en Irene zich bij hen voegen.

Carla won met 7 up van Marjo. En Irene won met 2 up van Hermine.

En tenslotte de driebal. Anita speelde met 5 up tegen Louisa en de wedstrijd tussen Louisa en Angela eindigde in all square.

Na inlevering en telling bleken Carla en Anne de wedstrijd te hebben afgesloten 7 up. Na telling van de laatste 6 bleek Anne het net even iets beter gedaan te hebben dan Carla. De dagprijs viel Anne ten deel.

Na deze geweldige klus was het eindelijk weer gezellig met elkaar borrelen en eten op het terras. Marion had weer heerlijke salades gemaakt  en scholletjes gebakken. Voor Tanja waren er weer de garnalen Piri Piri.

Uitslag

Stand