Damesmatchplay 16 juli

Anne Hillebrand

Het is dit keer een sober verslag. Volgens de cao voor de wedstrijdcommissie van de damesmatchplay mogen de dames ook een vrij weekend. En daar wordt gebruik van gemaakt.
Dus dit keer geen plaatjes bij de tekst.

 

Het was heerlijk weer; we konden weer op het terras de kaarten uitdelen en we hadden dit keer zelfs vier volle flights. Dat is wel eens anders geweest.
Gabriëlle deed weer mee, haar schouder was voldoende hersteld om het Mieke lastig te maken.
De strijd ging redelijk gelijk op en werd door Mieke gewonnen met slechts één up.
Anne en Louisa maakten het spannend. Bouwde eerst Anne een voorsprong op; werd deze later overgenomen door Louisa. Op de laatste hole werd de strijd beslist en werd de winst gedeeld. Als je een gelijk aantal slagen meekrijgt is dit een te verwachten uitslag.

 

Tanja en Irene sloegen er ook lustig op los. Tanja won met drie up. Het spel tussen Marina en Marjo eindigde in één up voor Marina.

 

Hermine en Mirjam eindigden ook met een all square. Carla speelde met Angela. Angela was nog maar net opgedroogd van haar sprong in de sloot bij het Reghthuis om haar golftas te redden. Een aantal clubs waren niet meer te vinden. Dus speelde zij met geleende clubs die wat te lang waren. Was dit misschien de reden dat Carla won met drie up?

 

Anita werd ingepakt door Ingrid die na een oogoperatie een geheel nieuw scherp zicht had. Met maar liefst vijf up won zij uiteindelijk ook de dagprijs. Elly had ook een oogoperatie achter de rug en won met twee up. Het lijkt dus lucratief te zijn …
De neary werd gewonnen door Tanja.

 

We genoten in het clubhuis nog van een hapje en een drankje. Marion had weer lekker gekookt en Hanneke zorgde, zoals altijd, voor de vrolijke noot.

 

Rest mij nog te vertellen dat we nog twee extra wedstrijddata hebben omdat 27 augustus wegvalt ivm de Formule 1. En omdat er een eerdere wedstrijd niet gespeeld kon worden vanwege slecht weer.
De data zijn 6 en 20 augustus.
De eindwedstrijd van 10 september gaan we verplaatsen naar een andere baan. Daar horen jullie nog over.

 

Uitslag

Stand