Copy
View this email in your browser

Fysieke of digitale NGF-pas 2020?
Vind je het ook zo handig om alle plastic pasjes van b.v. Praxis, Hema, AH etc in je telefoon te hebben en niet meer in je portemonnee. Begin 2019 is naast de fysieke NGF-pas door de NGF een digitale pas geïntroduceerd. Deze digitale pas is opgenomen in je profiel van de app Golf.nl en ook in je profiel van “invoeren scorekaart”.

De digitalisering en verduurzaming van de NGF-pas gaat in 2020 verder. Een digitale pas heeft naast praktische voordelen ook een duurzaam voordeel: een digitale pas is minder belastend voor het milieu dan een plastic pas. Dit betekent dat golfclubs er nu voor kunnen kiezen om al hun leden of individuele leden geen fysieke NGF-pas meer te sturen. Voor 2020 is dit nog een keuze voor de golfclubs, vanaf 2021 worden alle NGF passen digitaal toegezonden.

Golfclub De Zandvoortse heeft er voor gekozen de NGF-pas 2020 nog niet voor alle leden digitaal aan te vragen. Wij laten deze keuze aan het individuele lid over.


 

Hoe vraag ik een digitale NGF-pas aan?
In je profiel van “invoeren scorekaart” staat in “mijn profiel” (1) rechts onder aan in het kader “ (2) meer….”.  Klik “meer” aan en je profiel wordt geopend. In het kader van je naam en adresgegevens staat rechts boven een podloodje (3). Klik hierop en je kan onder aan “Fysieke NGF pas/ ja” (4) wijzigen in  nee. Klik vervolgens op “opslaan” en je keuze is vastgelegd. Je krijgt nu geen pasje meer uitgereikt of toegezonden.
Je digitale NGF-pas is te zien door op het pasje te klikken naast je naam (5).
Zo kan je ook in de golf.nl app, in profiel, je digitale NGF-kaart zien, heb je dus altijd bij je.


 
Je kan ook je digitale NGF-pas aanvragen door een mail te sturen naar golfclub@dezandvoortse.nl.
Wil je toch nog een jaar het fysieke NGF pasje ontvangen dan hoef je niets te doen.
Het bestuur van Golfclub De Zandvoortse steunt het aanvragen van een digitale NGF-pas en hoopt op vele aanvragen. Hiermee kunnen wij een kleine bijdrage leveren aan duurzaamheid en de klimaatproblematiek.

Digitale pas aanvragen voor 30 december 2019!

 
Copyright © 2019, Golfclub De Zandvoortse, All rights reserved.

Ond mail adres is:
golfclub@dezandvoortse.nl
Wilt u de mails anders ontvangen??
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 






This email was sent to hdd2@ziggo.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Golfclub De Zandvoortse · p/a Van Lennepweg 36 · Zandvoort, Nh 2041 LK · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp