Verslag zomerafsluiting ladiesday 10 oktober 2017

Monique de Zwart

Dinsdag 10 oktober, een dag vol voorbereidingen en een dag vol verrassingen. Krijgen we écht droog weer? Wie gaat er winnen in de verschillende competities en wie is de Queen van de Birdies, Longest Putts en Longest Drives?  Feit : De nieuwe wedco heeft het eerste jaar erop zitten. En dat gaan we vieren met de zomerafsluiting, een Strokeplay wedstrijd met een twist en een High Tea.

Terug in het clubhuis kwam de twist uit de mouw: balletje I geeft de hole aan en balletje II geeft aan wat met je score gebeurt op de betreffende hole. Shoot, dat kan tegenvallen! Ondanks deze extra handicap en dankzij het droge weer, kwamen er redelijke scores als resultaat. Helaas werden er geen Birdies geslagen. Dagwinnares werd Irene met 34 slagen en nummer 2 Mirjam ook met 34 slagen. Beiden werden verblijd met een mooi gevuld tasje voor een nachtje weg, gesponsord door MedicaMarkt. De Longest Putt op hole 6 ging naar Carla en de Neary op hole 3 naar Monique.

Hieronder de uitslagen van de diverse Zomercompetities 2017:

 

          Eclectic

  1.         Monique de Zwart
  2.         Barbara Koopman
  3.         Tanja van Dooren

 

          Qualifying :

  1.         Vonny Djamal
  2.         Carla van Dam
  3.         Monique de Zwart

 

Birdie Queen :              Tanja van Dooren

Longest Putt Queen :    Angela van Loon

Neary Queen :             Monique de Zwart

Longest Drive Queen :  Barbara Koopman

 

De prijzen in de vorm van beeldjes, de wisselprijzen, cadeaubonnen, Magnum-flessen bubbels, speldjes en boeketten werden uitgereikt aan alle winnaressen. De Magnum-flessen en twee cadeaubonnen werden gesponsord door Toko Vonn.

 

Last but not least : Op de dag dat de informateur bekend maakte dat de formatie bijna

afgerond is, kon Monique al bekend maken dat Merel Joke gaat opvolgen in de wedco. Joke die 6 jaar in de wedco zat en o.a. Lief en Leed verzorgde, kreeg van Conny namens alle dames een goed gedicht met bon. Joke, hartelijk dank en geniet nu extra van je vrije tijd.

 

 

Als kers op deze dagtaart kwam de keuken door met een heerlijke High Tea, waarbij voor zover ik het kon zien weinig Tea werd gedronken. Al het lekkers was schoon op. Hartelijk dank Keukenbrigade.

 

Namens de wedco, Gab.