Verslag Ladiesday 5 september

Monique de Zwart

De zomer lijkt op zijn retour gezien het weer van afgelopen dinsdag. De meeste flights vertrokken in de regen en met jassen aan, maar gedurende het rondje werd het toch nog aangenaam en bij tijd en wijle zelfs warm weer. Ik weet dat je golf speelt met een club, en kunststoten bij biljarten met een keu, maar een van de dames in onze flight dacht ik ga de twee sporten maar ‘ns vermengen. Hoe ze het voor elkaar kreeg, geen idee, maar de bal vertrok van de tee op hole 1, landde op de naast elkaar geplaatste rode en gele paal aan het begin van de waterhindernis en sprong daarna met een sierlijke boog, linksaf het water in. De vraag was nu welk paaltje werd geraakt? Mag je droppen of moet je een tweede bal spelen? We kozen voor het laatste omdat het niet duidelijk was. De dame in kwestie kwam later nog een keer sterk terug bij de longest putt. Misschien moeten we haar voorbeeld volgen en naast het golfen gaan biljarten, voor het precisiewerk.

Dan nu over naar de uitslag, er werden twee birdies geslagen op hole 7 door Mirjam Vrees en Marina Bruining.

De neary ging naar Cora Stukje en de longest putt naar Marijke Holst (en het was zeker een hele lange putt).

Op de eeste plaats eindigde Marina Bruining met 39 punten, de tweede plaats was voor Annet Koper met 35 punten en de derde plaats voor Louisa van der Woude ook met 35 punten.

Graag tot volgende week, en vergeet niet een prins te zoeken en je in te schrijven voor de prinjesdag wedstrijd op 19 september en denk ook aan het op tijd overmaken van de kosten.

De wedco.