Verslag donderdag 27-12-2018 13:00 uur

Helmy Hodenius

Vol goede moed gingen 24 deelnemers de baan in om de laatste kans te benutten om hun eclectic stand te verbeteren. Het was aan de wedstrijdtafel een drukte van jewelste. Op welke hole was nog een score te verbeteren!! Toen dat allemaal duidelijk was kon de strijd beginnen.

Aan het einde van de middag toen alle flights binnen waren, nam Aad Klomp plaats achter de computer om de eindstand uit te rekenen. Als winnares van de dames kwam Lillian Klaus met 32 punten uit de bus. Zij ging naar huis met een lekkere fles bubbels, die ze de komende dagen zeker kan gebruiken. Bij de heren was Peter Auberlen met 28 punten winnaar, maar helaas was hij al naar huis en moet hij zijn fles tegoed houden.

De uitslagen van de wedstrijd van de dag waren als volgt:

Bij de dames was Vonny Djamal nummer 1 met 34 slagen, op de voet gevolgd door Marjan Vijver met 35 slagen.

Bij de heren kwamen 3 spelers met 33 slagen binnen: Ton Medenblik, Rob Kroonstuiver en Bob Westhoven. Ton werd nummer 1 en op basis van de laatste 6 holes werd Rob nummer 2.

De disciplines bij de dames gingen naar Mirjam Vrees en Vonny Djamal voor resp. de tweary en de longest putt. Bij de heren waren ze allebei voor Simon Sebregts.

Rest mij iedereen een goede jaarwisseling te wensen en een 2019 met veel golfplezier!!!

Helmy Hodenius.