Verslag Damesmatchplay 8 september

Michelle

Water … deel 2 …
Water … niks mis mee op een golfbaan, toch? Je loopt ’t risico dat je wat ballen kwijt raakt, maar meestal heb je er toch genoeg bij je. En als je er wel overheen of langs slaat, is dat weer mooi meegenomen.

Als het water uit de lucht komt vallen, wordt het een ander verhaal, zeker als het ook nog heel veel is. Afgelopen vrijdag hebben we gemerkt dat regenjassen hun grenzen hebben, en zelfs mijn puur natuur watergolf van mezelf vond het wat teveel van het goede.

Zweet en tranen… ook een soort water, en in combinatie met bloed zeker van toepassing op de matchplay van deze vrijdag. Had Elly met behulp van deze drie vloeistoffen een mooie flightindeling in elkaar gepuzzeld, op de site gezet en rondgemaild, begonnen daarna de afmeldingen binnen te stromen.  En Elly bleef vol goede moed lekker bezig met haar puzzels…. uiteindelijk hadden we nog 3 flights van 4 over…… En toen zei de rug van Elly:”Heel leuk, maar blijf jij maar ff lekker binnen zitten, ik doe ff niet mee”. Maar zoals een bekend voetballer ooit zei, Elluk voordeel hep ze nadeel (o gruwel, hoe ik dit nu neerzet……) en Elly bleef droog in het clubhuis, lief lachend (of uitlachend, dat kan natuurlijk ook) naar elke verzopen dame die na 9 holes weer binnenkwam.

Hulde aan de 11 dames die weer en wind (lees: WATER) trotseerden en hun 9 holes hebben gespeeld. Hulde aan Tanja, die met 6 up dagwinnares was.

Hulde aan Hermine, die niet alleen de neary binnen wist te halen op hole 7, maar ook nog steeds koploopster is in onze matchplay competitie.

We gaan vrijdag de 22e zien of ze het volhoudt tot het eind of dat we toch nog een verrassende andere winnares gaan krijgen. Tot dan!!