Kerstwedstrijd Ladiesday

Diane Abspoel

De laatste wedstrijd van dit jaar. Een roerig jaar met wat wisselingen van de wacht binnen de wedco, een teruglopend aantal Ladies en een jaar waarbij we helaas een aantal dames voor langere tijd moesten missen vanwege operaties of ziekte.
Gelukkig ook een jaar met hoogtepunten, met zo af en toe briljant golfspel en met een enthousiast ploegje dames die met een beetje hulp van ondergetekende de schouders onder de zieltogende Ladiesday zetten om er weer een bloeiende en uiteraard gezellige damesclub van de maken. Als ik voor mijzelf mag spreken dan hoop dat we nog lang met elkaar een fijne Ladiesday mogen organiseren en wellicht dat we weer meer dames kunnen enthousiasmeren om met ons mee te doen.

Voor deze wedstrijd waren de dames weer eens prachtig uitgedost! Van Rudolf-fan tot elegante Mrs Claus en alles er tussen in.
In gelukkig droog maar fris weer wist Vonny de Longest Putt te maken, mocht Monique trots de prijs voor de Tweary opeisen en wist Carla de Birdie van de dag te maken.
De dagwinnares van deze Strokeplaywedstrijd was ook Carla van Dam, die waarschijnlijk door die Birdie met slechts 29 slagen de baan af kwam. Keurig gespeeld!

Vanuit ons hart wensen we de zieken sterkte en beterschap, de geblesseerden een snelle genezing en voor ons allemaal een heerlijk, gezond een liefdevol Nieuw Jaar toe!

Diane Abspoel