Buitenwedstrijd Kavel II 1 september

Aad Twisk

We moesten vroeg starten maar iedereen was op tijd om nog voor de start een kopje koffie of thee te gebruiken voordat de 18 holes werden aangevallen.
De weersomstandigheden waren perfect niet te heet, niet te koud en geen regen dus alles was klaar voor een perfect rondje. Dat er toch meer voor komt kijken dan de randvoorwaarden bleek na afloop aan sommige resultaten. Maar het belangrijkste was dat iedereen een heerlijk rondje heeft kunnen lopen.
Dankzij een bijdrage van het bestuur konden we na de eerste 9 holes genieten van een heerlijke lunch die op voortreffelijke wijze werd verzorgd door de dames van Kavel 2.
Na de lunch dus de tweede 9 holes waarna iedereen heerlijk kon napraten op het gezellige terras onder het genot van een portie bitterballen.
Leuke bijkomstigheid vandaag was dat Ger Groenendaal weer een dagje bij ons was,helaas niet om te spelen maar hij was er wel. Goed gedaan Ger.
Dan nu de uitslag.
Dames:
Eerste prijs Vonnie met 58 slagen netto maar Vonnie gaf aan af te zien van haar prijs dus ging die naar Marjo met 63 slagen netto
Tweede prijs was voor Connie met 65 slagen
Derde prijs was voor Paula met 71 slagen

Heren:
Eerste prijs voor Kees met 68 slagen
Tweede werd Jan  met 71 slagen
Derde plaats was voor Allardus met 72 slagen

De Neary bij de dames was voor Irene en bij de heren was die voor Charlie.

De longest drive bij de dames was voor Vonnie en bij de heren was die voor Jan. Er moet wel vermeldt worden dat de longest van de dames verder lag dan die van de heren.

Rest alleen nog de vermelding van de birdies,
Margriet op Hole 6
Jan op Hole 10
Aad op Hole 15

Allemaal bedankt voor jullie aanwezigheid en sportieve bijdrage en graag tot een volgend keer.

Wo/Do wedcos